Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Nestra Systems este unul din principalii distribuitori de echipamente CTP, furnizand hardware si software pentru tipografii, edituri, birouri de prepress si firme de advertising.

Nestra Systems este singurul dealer autorizat ECRM in Romania, de asemenea este distribuitor autorizat Heights-UK Ltd.

ECRM
Authorized Dealer ECRM Inc. USA
Heights
Authorized Dealer Heights (UK) Limited
Ultimate Technographics
Authorized Dealer Ultimate Technographics Canada
Polkadots
Authorized Sales Partner Polkadots Canada
Apple
Authorised reseller
Enfocus
Authorised reseller
Xitron
Authorized Dealer
VGI- Xitron USA
Muller
Authorized Distributor Muller B.V. Olanda

Solutiile pe care le oferim sunt adresate in primul rand tipografiilor mici si medii, prin aceasta intelegand clienti cu maximum 3-4 masini de tipar si o productie zilnica variabila, de la cateva zeci de placi pana la una-doua sute. Printre clientii nostri se numara insa si tipografii mari care folosesc doua sau mai multe CTP-uri pentru a acoperi necesarul unei productii foarte diverse - ziar, tipar rotativ cu uscare la cald si tipar in coala. Unul din primii nostri clienti foloseste 2 linii ECRM CTP MAKO 4 pentru o productie zilnica de 550-600 placi pentru 2 rotative GOSS si o masina de tipar plan Heidelberg. De notat ca in aproape 4 ani de utilizare non-stop a avut in total 5 defectiuni rezolvate rapid fara periclitarea productiei, fapt care demonstreaza fiabilitatea remarcabila si soliditatea acestor echipamente. La polul opus avem clienti cu o singura masina de tipar si care sunt foarte multumiti sa foloseasca un CTP performant si accesibil ca pret, obtinand rezultate excelente chiar la o productie zilnica de numai cateva zeci de placi.

Echipamentele ECRM sunt special adaptate tipografiilor mici si medii. In conditiile unui pret de achizitie uneori suprinzator de redus, masinile ECRM sunt recunoscute pentru performanta ridicata si fiabilitatea cu totul iesita din comun � echipamentele CTP ECRM nu necesita revizii periodice, costurile anuale de intretinere sunt zero, nu presupun semnarea unui contract de service in garantie, nu au consumabile si nici componente cu uzura predeterminata. Spre deosebire de alte tehnologii, laserul violet folosit de ECRM are o durata de viata de 8�10 ani in regim normal de utilizare.

Asiguram la un inalt standard de calitate servicii de consultanta in prepress, training, service si suport pentru toate categoriile de produse hardware si software comercializate.

Cu aproape 15 linii CTP instalate pana in prezent in toata tara, am demonstrat viabilitatea solutiilor ECRM si calitatea suportului tehnic pe care-l oferim. Avem relatii stranse de parteneriat cu toti clientii nostri, ne mandrim ca o buna parte din acestia folosesc linii ECRM CTP de aproape 5 ani in conditii excelente. Departe de a ne limita la o simpla punere in functiune, suportul tehnic si training-ul sunt punctele noastre forte � experienta de peste 15 ani in prepress ne permite sa adaptam configuratia liniei CTP la specificul clientului, sa identificam exact cerintele productiei de prepress in ansamblu, sa alegem impreuna cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a utiliza linia CTP la maximum de performanta. Adaptam linia CTP la structura tipografiei si integram linia in fluxul de productie general, testam comportarea echipamentelor atat la instalare cat si pe baze regulate si ne preocupam la modul foarte serios de pregatirea operatorilor si modul in care acestia comunica cu celelalte departamente din amonte si aval � prelucrare/creatie, respectiv masinisti offset. Facem toate aceste lucruri la instalarea echipamentelor fara costuri suplimentare.