Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Plate reader-e LITHOCAM, ULTRA DOTTIE II si densitometre Shamrock

Primele si cele mai importante dispozitive pentru controlul calitatii in prepress sunt densitometrele sau platereaderele. In sistemul conventional de lucru folositi densitometrul combo pentru a verifica toate etapele procesului de pregatire a formei; calibrati imagesetterul si verificati dot-gain-ul pe film, pe placa si pe coala de tipar. Stabiliti unde s-au produs erori si de ce. In cazul liniilor CTP, folositi un platereader pentru a liniariza rasterul pe placa si a verifica dot-gain-ul la tipar.

ULTRA DOTTIE II
Plate-readere ULTRA DOTTIE II
Platereadere portabile de inalta precizie cu aplicabilitate pentru placi CTP metal, placi poliester, placi conventionale, film si pentru mod pozitiv sau negativ, AM/FM. Preturi promotionale pana la 1 martie!

LITHOCAM
Plate-readere LITHOCAM
Produse in Marea Britanie sunt instrumente de precizie ridicata si usor de utilizat, puteti face masuratori prin captura video si analiza instantanee la apasarea unui singur buton.

Shamrock


Densitometre Shamrock

Instrumente de inalta precizie pentru masurarea densitatii optice si procentajelor de raster, al caror important avantaj este portabilitatea si consumul infim de energie.