Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

ECRM RIPMate Server a ajuns la versiunea 8.3

Construit pe arhitectura Harlequin Genesis, RIPMate este unul din cele mai puternice si versatile programe de separatie de culoare, larg raspandit si apreciat in industria de graphic-arts. Folosit de nenumarate tipografii, RIP-ul Harlequin a evoluat continuu in lunga sa istorie de aproape 20 de ani. Ajuns acum la versiunea 8.3, RIPmate asigura calitate si performante exemplare.

Ultima versiune de RIP Harlequin este compatibila cu toate standardele actuale de fisier PDF generat din orice aplicatie cu si fara layere/transparente si embedded raster.

ECRM RIPMATE Server
ECRM RIPMATE Server
Este unanim recunoscut ca unul din cele mai rapide programe RIP existente la ora actuala. Imbunatateste semnificativ productivitatea in prepress datorita arhitecturii cu suport multi-procesor, ex. platforme PC sau Mac Duo si Quad-Core.

ECRM RIPMATE Plus


ECRM RIPMATE Plus

RMP este la mijlocul distantei dintre RIP Harlequin server RipMate si workflow complet Workmates, acesta din urma include toate celelalte module pentru automatizarea procesului - preparare/normalizare PDF, preflight PDF, impozitie, separatie de culoare, proof si output pe CTP