Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Consultanta si expertiza in prepress

Pentru majoritatea tipografiilor furnizam solutii complete pentru dotarea unei sectii de prepress, de la echipamente ECRM pana la fluxul de productie din amonte in diferite variante, functie de necesitati - workflow complet integrat sau statii de lucru si servere pentru diferitele etape de flux: server RIP, server impozitie, server de preflight etc.

Marele avantaj al tipografiei este garantia functionarii corecte a unui sistem in intregul sau, avand toate produsele livrate de un singur furnizor care raspunde de toate aspectele in primul rand tehnice.

Fiecare client are necesitati specifice, solutia furnizata trebuie sa fie adaptata cerintelor. Avem experienta necesara pentru a intelege in amanunt specificul de productie, a studia modul de lucru, organizarea si procedurile existente si propunem cea mai convenabila solutie tehnica pentru a ajuta business-ul tipografiei sa se dezvolte armonios, previzibil, fara a solicita un efort prea mare de adaptare la noua tehnologie.

Departe de a ne limita la o simpla punere in functiune, suportul tehnic si training-ul sunt punctele noastre forte - experienta de peste 15 ani in prepress ne permite sa adaptam configuratia liniei CTP la specificul clientului, sa identificam exact cerintele productiei de prepress in ansamblu, sa alegem impreuna cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a utiliza linia CTP la maximum de performanta. Adaptam linia CTP la structura tipografiei si integram linia in fluxul de productie general, testam comportarea echipamentelor atat la instalare cat si pe baze regulate si ne preocupam la modul foarte serios de pregatirea operatorilor si modul in care acestia comunica cu celelalte departamente din amonte si aval � prelucrare/creatie, respectiv masinisti offset. Facem toate aceste lucruri la instalarea echipamentelor fara costuri suplimentare.