Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Workmates : module standard

 

PDFMate
pentru prepararea si standardizarea lucrarilor in formatul PDF cerut de configuratia intregului sistem
CheckMate
pentru verificarea fisierelor PDF sosite in flux, modulul executa preflight pe profile Enfocus Pitstop interne si remediere automata dupa caz - auto-fix action lists
ImposeMate
pentru impozitia automata folosind template-uri interne de la 2-up pana la 64-up cu aplicarea de semne de registru, taiere, clapa si bare de culoare diverse inclusiv custom, functii de step-and-repeat, mixarea paginilor de formate diferite pe aceeasi placa, control avansat pentru margini si bleed, previzualizare a impozitiei etc.
ViewMate
ofera preview zoomabil pe calculatoarele client. Operatorii verifica separatiile de culoare individual sau grupat, trapping-ul si alti parametri precum liniatura, punctul de raster, overprint / knockout etc. Odata lucrarea verificata si acceptata in ViewMate, coada respectiva de executie este deblocata si lucrarea este trimisa la CTP sau redirectata simultan catre alte foldere, proofing s.a.m.d. (SOOM)
RIPMate + PDF-Raster
pentru separatia de culoare pe baza tehnologiei Harlequin Genesis 8. RIPMate trimite fisierele de inalta rezolutie catre CTP si exporta simultan aceeasi lucrare in format PDF cu simulare offset (policromie raster) pentru a fi :
  • inspectata si aprobata pe orice alt calculator din retea
  • tiparita pe o imprimanta color
  • expediata pe e-mail sau FTP
PrintMate
contine arhitectura client-server din spatele intregului flux. Cu ajutorul lui PrintMate operatorii au imaginea de ansamblu a cozilor de executie de pe flux, controleaza si monitorizeaza fiecare etapa a progresului lucrarilor.
ProoMate Generic
pentru exportul separatiilor din RIP catre orice imprimanta locala de retea � imposition / layout proofing.