Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Ce e nou in versiunea 8.3

ECRM RIPMATE 8.3 lansat la sfarsitul lui 2010 suporta SnowLeopard 10.6 si Windows 7. Ultima versiune de RIP Harlequin este compatibila cu toate standardele actuale de fisier PDF generat din orice aplicatie cu si fara layere/transparente si embedded raster.

Ripmate Features

ECRM RipMate 8.3 suporta DM Screening

Digitally Modulated Screening este un algoritm de rasterizare nou pentru RipMate si cuprinde o familie de stiluri de separatie de culoare: sase stiluri (halftones) standard cu dotsize minim de dimensiuni diferite, cinci stiluri speciale pentru compensarea dot gain si patru stiluri speciale pentru extra-compensare.

DM screening este in esenta derivat din FM screening (stochastic) pe care se aplica o modulatie suplimentara in sensul modificarii formei, dimensiunii si distributiei punctelor, efect vizibil mai ales in zonele highlights si shadows. DM screening este destinat tuturor tipurilor de expunere de film si placa, imagesettere si CTP ECRM si non-ECRM dat fiind ca RipMate poate fi utilizat ca RIP de sine statator pentru aproape toate marcile de echipamente de expunere.

Acest tip de screening va avea cu siguranta un impact mare si va fi adoptat pe scara larga datorita avantajelor pe care le ofera :

ECRM RIPMate Server a ajuns la versiunea 8.3

Construit pe arhitectura Harlequin Genesis, RIPMate este unul din cele mai puternice si versatile programe de separatie de culoare, larg raspandit si apreciat in industria de graphic-arts. Folosit de nenumarate tipografii, RIP-ul Harlequin a evoluat continuu in lunga sa istorie de aproape 20 de ani. Ajuns acum la versiunea 8.3, RIPmate asigura calitate si performante exemplare.

Ultima versiune de RIP Harlequin este compatibila cu toate standardele actuale de fisier PDF generat din orice aplicatie cu si fara layere/transparente si embedded raster. Utilizatorii de versiune 8.1 existenti pot comanda upgrade la 8.3 la un pret de 310 euro sau primesc acest upgrade gratuit daca comanda simultan upgrade la RipMatePlus, DM Screening sau workflow Workmates. Mai multe detalii gasiti pe www.ecrm.com/RIPupgrade, utilizatorii care se inregistreaza in programul de discount primesc cuponul de reducere respectiv.

Este primul software RIP care are capabilitate nativa de interpretare a lucrarilor in toate cele 3 formate majore: PDF, XPS si PostScript:

Proceseaza nativ lucrari PDF care contin layere (live transparency) generate prin export direct din aplicatiile curente (ex. Adobe CS5)

Este robust, perfect stabil, gandit de la inceput ca un produs industrial

Deosebit de flexibil, poseda functii si capabilitati variate de intrare/iesire pentru a se adapta cu usurinta la orice flux de productie intr-o tipografie:

Asigura controlul si verificarea procesarii lucrarilor:

Este modular. Pot fi adaugate oricand functii suplimentare in functie de necesitati: